Top 200 steden  |  

Cafe Sneek

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

6 resultaten voor Cafe

Bar Dancing The Legend in SNEEK

Marktstraat 29, 8601 CS SNEEK
0515 414 180

podiumcafe the legend marktstraat 29 sneek www.barthelegend.nl op stap Welkom BAR THE LEGEND SNEEK (foto links Rinke en rechts John de Wolf) The place to be!!!!!!!! Podiumcafe the Legend is de Horeca gelegenheid om je niet te vervelen! What do we

café, cafe

Heeft u onder de 6 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Sneek. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Sneek vindt u hier op de Bedrijvengids Sneek. Momenteel zijn 6 in de bedrijvengids Sneek onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie