Top 200 steden  |  

Cafe Nijmegen

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

45 resultaten voor Cafe

Café De Plak in Nijmegen

Bloemerstraat 90, 6511 EM Nijmegen
0243222757
Neem vandaag contact op
Nu gesloten

Café de Plak bestaat al 40 jaar en is vooral beroemd vanwege het ‘kaasgehakt’. Naast deze vegetarische ‘kaasbal’ is er een ruime keuze uit vegetarische, vis- en vleesgerechten, die iedere dag worden geserveerd met overheerlijke handgesneden frites, twee ...

keuken geopend tot 21:30 uur, gayscene, begane grond, honden toegestaan

Heeft u onder de 45 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Nijmegen. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Nijmegen vindt u hier op de Bedrijvengids Nijmegen. Momenteel zijn 45 in de bedrijvengids Nijmegen onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie