Top 200 steden  |  

Cafe Groningen

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

38 resultaten voor Cafe

Café De Kleine Oosterpoort in GRONINGEN

Meeuwerderweg 1, 9724 EM GRONINGEN
050 318 1617

Alles over Café de kleine Oosterpoort in te Groningen. Laatste nieuws over Café de kleine Oosterpoort, historie over Café de kleine Oosterpoort personeel in Café de kleine Oosterpoort.

café, cafe

Heeft u onder de 38 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Groningen. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Groningen vindt u hier op de Bedrijvengids Groningen. Momenteel zijn 38 in de bedrijvengids Groningen onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie