Top 200 steden  |  

Cafe Amersfoort

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

26 resultaten voor Cafe

De Lieve Vrouw Theater Film Café in Amersfoort

Lieve Vrouwestraat 13, 3811 BP Amersfoort
0334226555
Neem vandaag contact op

De Lieve Vrouw is film, theater, café in één huis midden in het uitgaanscentrum van Amersfoort. De Lieve Vrouw is gebouwd op de fundamenten van de oude Grachtkerk. Sinds de kerk omgebouwd is tot (film)theater, 20 jaar terug, heeft De Lieve Vrouw zich ontwikkeld ...

documentaires, premières, restaurant, popcorn

Heeft u onder de 26 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Amersfoort. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Amersfoort vindt u hier op de Bedrijvengids Amersfoort. Momenteel zijn 26 in de bedrijvengids Amersfoort onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie