Top 200 steden  |  

Cafe Heerenveen

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

7 resultaten voor Cafe

Kannet Café 't in Heerenveen

Lindegracht 57, 8441 GK Heerenveen
0513650904
Neem vandaag contact op

cafe 't Kannet, gelegen aan de rand van het centrum van Heerenveen. Voornamelijk jong publiek van allerlei soort. Door sommige bezoekers omschreven als een cult cafe. oars as oars(anders als anders). Je kijkt dan ook je ogen uit, overal vreemde, bijzondere ...

kroeg, kroegen

Heeft u onder de 7 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Heerenveen. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Heerenveen vindt u hier op de Bedrijvengids Heerenveen. Momenteel zijn 7 in de bedrijvengids Heerenveen onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie