Top 200 steden  |  

Cafe Haarlem

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

24 resultaten voor Cafe

INM Company in Haarlem

Amsterdamstraat 22, 2032 PP Haarlem
0850600949
Neem vandaag contact op
Nu gesloten

INM Company Rechtskundig advies en onderzoek Incassobureau Juridische hulp Vluchteling hulp Administratie en factuur Wassalon-INM Company Wassen,, drogen en vouwen Strijken service Stomerij Kleding reparatie Zelf was Spoed service binnen 1 uur Gratis afhalen ...

bezorgservice, geen voorrijkosten, gratis offerte, begane grond

Heeft u onder de 24 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Haarlem. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Haarlem vindt u hier op de Bedrijvengids Haarlem. Momenteel zijn 24 in de bedrijvengids Haarlem onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie