Top 200 steden  |  

Cafe Arnhem

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

37 resultaten voor Cafe

Grand Café Metropole BV in Arnhem

Steenstraat 68, 6828 CN Arnhem
0264424067
Neem vandaag contact op
Nu gesloten

Grand Café Metropole is gevestigd in de Steenstraat in een monumentaal pand dat sinds 1922 een horecafunctie heeft. In 1996 is deze locatie verbouwd tot een intiem, uniek en sfeervol Grand Café met restaurant. Dichtbij het centrum en de theaters, is het ...

begane grond, binnentuin, besloten diners, bijeenkomsten

Heeft u onder de 37 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Arnhem. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Arnhem vindt u hier op de Bedrijvengids Arnhem. Momenteel zijn 37 in de bedrijvengids Arnhem onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie