Top 200 steden  |  

Cafe Appelscha

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

3 resultaten voor Cafe

Pruim Appelscha - café, bar, steakhouse, bowling in Appelscha

Boerestreek 17, 8426 BM Appelscha
(0516) 43 11 32

Gezellig een avond uit met vrienden, collega's of de hele familie Pruim appelscha is bij uitstek een geschikte gelegenheid voor een gezellig avondje uit. Onze bowlingbaan staat garant voor een leuke avond uit met vrienden of vriendinnen, ga met andere ...

café, bar, steakhouse, bowling

Heeft u onder de 3 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Appelscha. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Appelscha vindt u hier op de Bedrijvengids Appelscha. Momenteel zijn 3 in de bedrijvengids Appelscha onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie