Top 200 steden  |  

Sport Deventer

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden...

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden van populaire lichamelijke sporten zijn voetbal, basketbal, hockey, zwemmen, hardlopen, fietsen, wielrennen, tennis en handbal. Een voorbeeld van een geestelijke sport is professioneel schaken.

Mehr zeigen

2 resultaten voor Sport

Heeft u onder de 2 Aanbieders van sport de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van sport zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor sport in Deventer. De beste aanbieders en dienstverleners voor sport in Deventer vindt u hier op de Bedrijvengids Deventer. Momenteel zijn 2 in de bedrijvengids Deventer onder de bedrijfstak sport geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie