Top 200 steden  |  

Sport Amersfoort

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden...

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden van populaire lichamelijke sporten zijn voetbal, basketbal, hockey, zwemmen, hardlopen, fietsen, wielrennen, tennis en handbal. Een voorbeeld van een geestelijke sport is professioneel schaken.

Mehr zeigen

6 resultaten voor Sport

OIM Orthopedie Amersfoort in Amersfoort

Xenonweg 27, 3812 SZ Amersfoort
0334632818
Neem vandaag contact op
Nu gesloten

OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ca. 400 medewerkers verspreid over 29 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland. Onze expertise: voetzorg en orthopedische schoenen, pro- en orthesen en therapeutisch ...

aanmeten, advies, maatwerk, onderhoud

Perry Sport in Amersfoort

Stadsring 198, 3811 HS Amersfoort
28613200

Perrysport is dé sportwinkel waar je online al je sportkleding kunt kopen! Bekijk ook ons grote aanbod outdoor kleding en scoor je outfit in onze shop.

,

Heeft u onder de 6 Aanbieders van sport de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van sport zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor sport in Amersfoort. De beste aanbieders en dienstverleners voor sport in Amersfoort vindt u hier op de Bedrijvengids Amersfoort. Momenteel zijn 6 in de bedrijvengids Amersfoort onder de bedrijfstak sport geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie