Top 200 steden  |  

Sport Utrecht

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden...

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden van populaire lichamelijke sporten zijn voetbal, basketbal, hockey, zwemmen, hardlopen, fietsen, wielrennen, tennis en handbal. Een voorbeeld van een geestelijke sport is professioneel schaken.

Mehr zeigen

11 resultaten voor Sport

LM Orthopedie in Utrecht

Sonny Rollinsstraat 149, 3543 GR Utrecht
0306706690
Neem vandaag contact op
Nu gesloten

LM Orthopedie is de handelsnaam van Van Luijn en Van Der Meer Orthopedie b.v. LM Orthopedie Utrecht heeft in de afgelopen 25 jaar in de wijde omgeving ruime bekendheid verworven op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. Deskundigheid, kwaliteit in ...

aanmeten, advies, maatwerk, onderhoud

Perry Sport in Utrecht

Vredenburg 4, 3511 BA Utrecht
28662164

Perrysport is dé sportwinkel waar je online al je sportkleding kunt kopen! Bekijk ook ons grote aanbod outdoor kleding en scoor je outfit in onze shop.

,

Heeft u onder de 11 Aanbieders van sport de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van sport zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor sport in Utrecht. De beste aanbieders en dienstverleners voor sport in Utrecht vindt u hier op de Bedrijvengids Utrecht. Momenteel zijn 11 in de bedrijvengids Utrecht onder de bedrijfstak sport geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie