Top 200 steden  |  

Sport Tilburg

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden...

Sport is het voor plezier of beroepsmatig uitvoeren van lichamelijke of geestelijke inspanning. Sport bevordert de gezondheid en wordt in het beroepsmatige geval ook tegen een vergoeding uitgevoerd. Sport kan competitief of recreatief bedreven worden maar bevat in de meeste gevallen een wedstrijdelement. Voorbeelden van populaire lichamelijke sporten zijn voetbal, basketbal, hockey, zwemmen, hardlopen, fietsen, wielrennen, tennis en handbal. Een voorbeeld van een geestelijke sport is professioneel schaken.

Mehr zeigen

18 resultaten voor Sport

Adams Patrick Orthopedische Schoenen in Tilburg

Kapitein Hatterasstraat 1 UNIT35, 5015 BB Tilburg
0620441853
Neem vandaag contact op
Nu gesloten

Peter en Patrick Adams zijn al jaren een bekend begrip in Tilburg en omstreken. Leverancier van orthopedische schoenen, semi orthopedische schoenen, orthese/prothese, steunzolen en schoenaanpassingen. Advies is bij ons gratis.

advies, maatwerk, onderhoud, opmeten

Sport Beauty in TILBURG

Dinxperlolaan 38, 5043 GW TILBURG
013 570 3749

Bied aan schoonheidsinstituten en -specialisten in TILBURG

schoonheidsinstituten en -specialisten, schoonheidsinstituten-en--specialisten

Reja Sport in Tilburg

Kruisvaardersstraat 24, 5021 BD Tilburg
013 581 1670

Bied aan sportartikelen en sportkleding in Tilburg

sportartikelen en sportkleding, sportartikelen-en-sportkleding

Perry Sport in Tilburg

Schouwburgring 43, 5038 TK Tilburg
28613200

Perrysport is dé sportwinkel waar je online al je sportkleding kunt kopen! Bekijk ook ons grote aanbod outdoor kleding en scoor je outfit in onze shop.

,

Quality Sport Centre in Tilburg

Veldhovenring 57-59c, 5041 BB Tilburg
013 536 3156

Quality Sport Centre Tilburg voor.. Zumba Sporten, Sauna, Stoombad, Fysio, Shop, Zonnebank, Boksen, Lesrooster, Fitness, Sportschool,BodyStep, Bodypump, BodyAttack, BodyCombat, BodyBalance, Boksen, RPM, cardio,fitness

fitness, fitness

Heeft u onder de 18 Aanbieders van sport de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van sport zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor sport in Tilburg. De beste aanbieders en dienstverleners voor sport in Tilburg vindt u hier op de Bedrijvengids Tilburg. Momenteel zijn 18 in de bedrijvengids Tilburg onder de bedrijfstak sport geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie