Top 200 steden  |  

Autobedrijf Nooteboom-Van Trigt

Neem vandaag contact op
Autobedrijf Nooteboom-Van Trigt - Zuidland
Nu geopend
Sluit in 2 uur

Autobedrijf Nooteboom-Van Trigt

Sleutelwoorden

onderhoud volkswagen electro / benzine (hybride) waterstof auto met lage fiscale bijtelling vervangend vervoer / leenauto gehandicaptenparkeerplaats verkoop nieuwe auto's verkoop occasions / tweedehands auto's inkoop gebruikte auto's proefrit schadeherstel fiat merkdealer airco onderhoud apk keuring auto lease financiering inruilen auto ruit reparatie taxatie auto verkoop en montage van accessoires verkoop en montage van banden verkoop en montage van onderdelen hyundai kia opel benzine diesel electrisch mobiliteitsgarantie handelaars nieuwe & tweedehands auto's Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:30
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 17:30
Donderdag
08:00 17:30
Vrijdag
08:00 17:30
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Autobedrijf Nooteboom-Van Trigt

Garagebedrijf W. van Trigt B.V. is opgericht in 1909 en is sinds 1982 Hyundai dealer. Daarmee zijn wij één van de dealers van het eerste uur. Wij hebben de gehele ontwikkeling van het merk Hyundai in Nederland meegemaakt en kunnen nu met recht zeggen trots te zijn op het uitgebreide modellenaanbod dat wij u momenteel kunnen bieden: Hyundai i10, i20, i30, i40, ix20, Ioniq, Kona, Tucson, Santa Fe en Nexo waterstof auto. Dealer voor Voorne-Putten en Goeree Overflakkee.
Wij doen reparatie, onderhoud en APK aan alle automerken, schadeherstel, ruitreparatie, bandenservice.
In 2016 zijn wij gestart met de verkoop, onderhoud en reparatie van brommobielen. Wij zijn dealer van de merken Microcar, Ligier en Aixam voor de gehele regio: Barendrecht, Rotterdam-Zuid, Spijkenisse, Zuidland, Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee.
Bij ons bedrijf vindt u nog de gemoedelijke, klantgerichte instelling die u van een autobedrijf gevestigd in een dorpskern mag verwachten. Wij zijn gevestigd aan de Nijverheidstraat 2 te Zuidland. Wij ontvangen u graag in onze showroom.
Lidmaatschappen
BOVAG
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Autobedrijf Nooteboom-Van Trigt

Plaats van Autobedrijf Nooteboom-Van Trigt