Top 200 steden  |  

Weenen M van

Neem vandaag contact op
Weenen M van - Zuidland
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Weenen M van

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren aannemer bouwbedrijf klusbedrijf onderhoudsbedrijf timmerbedrijf timmerman werkplaats aanbouw advies onderhoud renovatie reparatie timmerwerk op maat verbouwen dakkapel deuren inbouwkasten interieur kasten keukenkastjes kozijnen meubels stellages terrasoverkapping trappen veranda timmerwerk & geraamtes Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:30
Dinsdag
08:30 17:30
Woensdag
08:30 17:30
Donderdag
08:30 17:30
Vrijdag
08:30 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Weenen M van

In februari 2003 is Van Weenen Bouwbedrijf van start gegaan in de bouwsector. Inmiddels is Van Weenen Bouwbedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met hardwerkende, vakkundige en verantwoordelijke medewerkers. Vakmanschap, meedenken met de klant en het zoeken van oplossingen voor (niet) alledaagse bouwwerkzaamheden, zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Het persoonlijke contact en korte lijnen zijn onze kracht. Op die manier streven wij naar het behalen van een optimaal resultaat.

Ook zijn wij sinds december 2014 VCA** gecertificeerd en verrichten wij momenteel ook (onderhouds)werkzaamheden in de industriële sector.

Tevens zijn wij dit jaar gestart met een nieuwbouwproject in Oostvoorne (www.vrijwonen.nu) van 10 vrijstaande, luxe woningen. Er zullen er zeker meer volgen !

De werkzaamheden die wij verrichten zijn zeer divers; van aftimmerwerkzaamheden tot nieuwbouw, het aanvragen van benodigde tekeningen en vergunningen en o.a.:

* Dakkapellen
* Aanbouwen
* Kozijnen plaatsen
* Dakrenovaties
* Exterieurbouw
* Renovaties
* Interieurbouw
* Funderingen
* Garages
* Nieuwbouw
* VvE Onderhoud

Wij verzorgen het graag voor u!
Lidmaatschappen
Bouwend Nederland, TUV (VCA**), Woningborg / Fundeon / ECABO
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Weenen M van

Plaats van Weenen M van