Top 200 steden  |  

Hazenberg BV Autobedrijf

Neem vandaag contact op
Hazenberg BV Autobedrijf - Vries
Nu gesloten
Open op Maandag

Hazenberg BV Autobedrijf

Sleutelwoorden

schadeherstel verkoop occasions / tweedehands auto's bedrijven particulieren auto-aanpassingen onderhoud grote beurt inkoop gebruikte auto's verkoop nieuwe auto's pechhulp storingsdiagnose financiering proefrit autoalarm inbouwen carkit inbouwen roetmeting schadetaxatie taxatie auto auto lease apk keuring limousine sportwagen cabriolet pick-up suv coupé stationwagen bedrijfswagen personenauto bestelauto reparatie kleine beurt advies airco onderhoud bandenservice inruilen auto ruit reparatie storing oplossen verzekeren hatchback accessoires banden onderdelen trekhaken uitlaten velgen winterbanden handelaars nieuwe & tweedehands auto's Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
08:00 13:00
Zondag
Gesloten
Graag komen op een ander tijdstip ?? Bel 0592-541212 voor het maken van een afspraak

Beschrijving van Hazenberg BV Autobedrijf

Autobedrijf Hazenberg bv is al sinds 1969 gevestigd in Vries, aan de Oude asserstraat. Begonnen als tectyleerbedrijf met tankstation werd de vraag om onderhoud te verrichten steeds groter. Uiteraard werd aan deze verzoeken voldaan. Schade werd in eigen beheer uitgevoerd, een tankstation was al vanaf het begin een peiler waarop de bedrijfsvoering was gericht.

In 1981 werd een nieuw pand geopend aan de Oude asserstraat 19, tegenover de huidige vestiging. Een ruime showroom met werkplaats, wasplaats en parkeerruimte was een welkome aanvulling. In de loop der jaren werden de diverse werkzaamheden uitgebreidt of juist uitbesteed. Schade herstel is een specialisatie welke wij wel wel beheersen, maar niet uitvoeren. Wij regelen verder wel alles voor de klant. Ook een uitbreiding van werkzaamheden in 2002 was de pechhulp voor de diverse alarmcentrales. Dat wij hierin vooruitstrevend zijn blijkt wel dat wij steeds meer opdrachtgevers krijgen. In 2005 hebben we de vestiging Asserstraat 1 gekocht, wat meer "zicht" geeft op ons bedrijf. De Verkoopauto's staan nu meer in het zicht en we hebben er extra werkplaatsruimte bij. In de loop van de tijd groeide het personeelsbestand tot 15 werknemers.

Daar wij openstaan voor opmerkingen vernemen wij graag van u wat onze sterke, maar ook zwakkere punten zijn. Dit zodat wij onze dienstverlening voor u verder kunnen perfectioneren. Klik op onderstaande link om een reactie te geven.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Klantenkaart, Maestro
Lidmaatschappen
Bovag, LeaseProf

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Essinklaan 72, 5361 JT Grave

Fotos voor Hazenberg BV Autobedrijf

Plaats van Hazenberg BV Autobedrijf