Top 200 steden  |  

Eko Tandprothetiek

Eko Tandprothetiek - Assen
Yext
Nu gesloten
Morgen geopend

Eko Tandprothetiek

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 20:00
Dinsdag
08:00 20:00
Woensdag
08:00 20:00
Donderdag
08:00 20:00
Vrijdag
08:00 20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Eko Tandprothetiek

Kunstgebit? Wij maken een passende oplossing
Eko Tandprothetiek is een jonge tandprothetische praktijk die net gevestigd is in Assen. Bij ons kunt u rekenen op deskundigheid, ervaring en een persoonlijke benadering. Wij bieden u vrijwel alle zorg aan uw gebit, zoals een kunstgebit, klikgebit, frameprothese, sportbitje en veel meer.
Wij maken voor iedere patiënt een uniek, individueel en duidelijk behandelplan. Met toepassing van de modernste en duurzaamste digitale tandtechniek bereiken we een kwalitatief hoogwaardig, esthetisch verantwoord en goed passend eindresultaat.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Heeft u een kapot kunstgebit, pijn of een ontsteking in de mond die veroorzaakt wordt door uw kunstgebit? Heeft u een ander probleem, zoals moeite met kauwen, praten of lachen, door een niet goed passend kunstgebit of is uw kunstgebit aan vernieuwing toe? Het is dan verstandig om uw tandprotheticus te raadplegen.

Verwijsbrief voor het maken van een gebitsprothese?

Wilt u een volledig kunstgebit of een klikgebit op implantaten laten maken door de tandprotheticus, dan kunt zonder verwijsbrief terecht. Heeft u nog eigen tanden of kiezen en wilt u een gedeeltelijk kunstgebit laten maken door de tandprotheticus, dan moet u een verwijzing hebben van een tandarts of implantoloog.

Wij werken samen met verschillende tandartspraktijken in de regio.

Toegankelijk voor doven en slechthorenden
Eko Tandprothetiek is in het bijzonder toegankelijk voor doven en slechthorende cliënten. Wij kunnen persoonlijk met doven en slechthorenden in gebarentaal communiceren.

Bereikbaarheid
Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend, ook alle avonden. In het weekend is de praktijk op afspraak open voor reparaties.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Eko Tandprothetiek