Top 200 steden  |  

Beschrijving van Bath&Living

Welkom bij Bath&Living, het juiste adres voor de inrichting van jouw badkamer, toilet en slaapkamer. Bij ons vind je de complete collecties van bekende merken zoals Aquanova, Blomus, Vandyck en Zack. Ontdek de vele badmatten, handdoeken, accessoires, wasmanden en badjassen. En laat je verrassen door de enorme keuze aan dekbedovertrekken, hoeslakens en spreien.

Shop online in onze webshop of kom naar de sfeervolle winkel in Nederweert. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Omdat we alles op voorraad hebben kun je meteen aan de slag en is jouw badkamer of slaapkamer dezelfde dag nog voorzien van een compleet nieuwe look!

Ontdek ook de loungemeubelen en tuinmeubelen van Blomus. De Stay daybedden, Grow loungebanken en Yua stalen tuinmeubelen zijn zowel in de webshop als in de winkel verkrijgbaar, dus kom gerust langs om ze te bekijken.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, PIN
Jaar van oprichting
Opgericht 2012
Talen
nl
Merken
Aquanova, Blomus, Vandyck, Zack, Salt&pepper
Produkte
dekbedovertrekken, handdoeken, servies, badjassen, loungemeubelen, stalen meubelen, wasmanden, hoeslakens, dekbedden, hoofdkussens, badmatten, badlakens

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bath&Living

Plaats van Bath&Living