Top 200 steden  |  

Toolnation

Neem vandaag contact op
Toolnation - Nederweert
Nu gesloten
Morgen geopend

Toolnation

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Toolnation

Toolnation is een nieuw onderdeel van handelsonderneming Dirks BV dat zich specifiek richt op de directe verkoop van hoogwaardige gereedschappen aan particulieren en bedrijven via internet.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van gereedschappen binnen de bouw-, automotive- en industriesector, hebben we besloten ons assortiment ook aan particuliere klanten aan te bieden. Ons doel is om klanten een uitgebreid assortiment te bieden dat informatief, prijstechnisch en kwalitatief in evenwicht is. We streven ernaar een totaalpakket aan te bieden voor elke toepassing. In onze winkel vindt u zowel bekende als minder bekende merken, maar we garanderen dat alles van uitstekende kwaliteit is. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om het beste te bieden voor iedere situatie.

Bovendien beschikt Toolnation over een eigen service- en reparatiewerkplaats, waar zowel herstelwerkzaamheden als garantie-reparaties worden uitgevoerd. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op Toolnation voor al uw gereedschapsbehoeften!
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Financing, iDeal, Incasso, Maestro, MasterCard, Onder Rembours, Visa, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Toolnation

Plaats van Toolnation