Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 18:00
Dinsdag
07:00 20:00
Woensdag
07:00 18:00
Donderdag
07:00 20:00
Vrijdag
07:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Fysiotherapie Wit Maatschap De

Fysiotherapie de Wit is van een eenmanszaak in 1954 uitgegroeid tot een maatschap met vier fysiotherapeuten. Wij behandelen algemene fysieke aandoeningen als rug-, knie- en enkelklachten, maar zijn ook gekwalificeerd om specialistische behandelmethodes als McKenzie en Dry Needling toe te passen. Naast professionaliteit vinden we het belangrijk om laagdrempelig te zijn door een gemoedelijke sfeer te creëren. We hebben een kinderhoekje voor als het eens niet lukt om oppas te regelen. Uiteraard zijn we goed toegankelijk voor cliënten met een rollator of in een rolstoel.

Onze openingstijden zijn op alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur en op dinsdag en donderdag zelfs tot 20.00 uur.
Wanneer het nodig is komen wij ook bij u thuis voor de behandeling of halen en brengen wij u naar de praktijk en naar huis.

Team
Ons team bestaat uit twee heren en twee dames, ieder met zijn of haar specialisaties. Indien een cliënt bij voorkeur door een mannelijke of vrouwelijke fysiotherapeut behandeld wil worden, proberen wij daarmee rekening te houden. Dit is wel afhankelijk van de benodigde behandelmethode en de gewenste dag van de behandeling.
De fysiotherapeuten en hun cv kunt u terug vinden op onze website www.fysiotherapiedewit.nl

In de praktijk is naast fysiotherapie ook de mogelijkheid om de diëtiste te consulteren even als de ergotherapeute en acupunturist. Verder werken wij samen met collega therapeuten met andere specialisaties.
Betaalmogelijkheden
Cash, Via een verzekering
Lidmaatschappen
KNGF, 9001 - HKZ, HKZ

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Fysiotherapie Wit Maatschap De

Plaats van Fysiotherapie Wit Maatschap De