Top 200 steden  |  

Kindergarden Villa Vondel Amsterdam

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Villa Vondel Amsterdam - Amsterdam
Nu gesloten
Opent in 4 uur

Kindergarden Villa Vondel Amsterdam

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Villa Vondel Amsterdam

Aan de Waldeck Pyrmontlaan in Amsterdam Zuid ligt onze kinderopvang Kindergarden Villa Vondel. De oude schoolbel hangt er nog, de waterpartij aan de achterkant is een sprookje, net als het uitzicht over het Vondelpark. Midden in Amsterdam-Zuid en toch maar drie minuten van de A10. In ons kinderdagverblijf krijgen de kinderen alle ruimte en bewegingsvrijheid om eigen keuzes te maken.

Uitdaging bieden we om te beginnen op de babygroep. Met speelmatten, ontdekspiegels en een zwart-wit hoek. We bieden ook babymassage en baby-yoga aan. De peuters zijn graag in de Friends call me Jim ruimte, een aparte bewegingsruimte waarin ze een parcours kunnen afleggen. Zo beleven ze allemaal sportieve avonturen, uiteraard onder toezicht van pedagogisch medewerkers die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Ook in de tuin valt er van alles te beleven: het bewegingspad, de zandbak en er ligt een fietsroute met heuvels en buiten eten doen we bij mooi weer aan de gezellige picknicktafels.

Videos voor Kindergarden Villa Vondel Amsterdam

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Villa Vondel Amsterdam

Plaats van Kindergarden Villa Vondel Amsterdam