Top 200 steden  |  

Kindergarden Steigereiland Amsterdam

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Steigereiland Amsterdam - Amsterdam
Nu geopend
Sluit in 11 uur

Kindergarden Steigereiland Amsterdam

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Steigereiland Amsterdam

Een water- en kinderrijke wijk met veel voorzieningen, dichtbij de A10? Welkom op Steigereiland aan het begin van IJburg! Ons kinderdagverblijf Kindergarden Steigereiland herken je aan het open karakter: ramen tot aan de grond en hoge plafonds zorgen voor een fijne sfeer en maken je entree heel makkelijk. Alles ademt licht, lucht en ruimte.

Ontdek op onze babygroep het zwart-wit hoekje, speciaal voor de allerkleinsten. Ze kunnen er vrij bewegen en ontdekken. Wist je dat het contrast tussen zwart en wit het eerste is wat jouw kindje kan onderscheiden? En dat spiegels kinderen helpen bij de bewustwording van hun eigen lichaam en persoonlijkheid?

Voor elke groep op onze kinderopvang - baby, dreumes en peuter - zijn er twee ruime slaapkamers. En in onze grote, split level tuin met de mooie, grote boom en schaduwdoeken kan iedereen zich heerlijk uitleven. Voor de baby's hebben we natuurlijk een apart, afgeschermd deel. Waren we nog bijna het populaire moestuintje vergeten.

Videos voor Kindergarden Steigereiland Amsterdam

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Steigereiland Amsterdam

Plaats van Kindergarden Steigereiland Amsterdam