Top 200 steden  |  

De Die Financieel Beheer en Bewindvoering B.V.

Neem vandaag contact op

De Die Financieel Beheer en Bewindvoering B.V.

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van De Die Financieel Beheer en Bewindvoering B.V.

Welkom bij “De Die Financieel Beheer en Bewindvoering B.V.”, een veelomvattende naam, verbonden aan een kleinschalig bedrijf, dat vanaf 1999 is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bloeiende praktijk.

Wij streven naar directe bereikbaarheid van de medewerkers, tijd en persoonlijke aandacht voor cliënten en goede onderlinge communicatie, door de lijnen binnen de praktijk kort te houden.
Dat deze manier van werken door zowel particulieren als ook door instellingen als prettig wordt ervaren, blijkt onder meer uit het feit dat inmiddels naast een grote toename van dienstverlening aan particulieren, ook de medewerkers van verpleeghuizen, psychiatrische ziekenhuizen en “goede doelen organisaties” de weg naar ons weten te vinden.

De belangrijkste pijlers van de praktijk zijn:

- Het afwikkelen van nalatenschappen
- Het voeren van bewind
- Het verzorgen van financiële administraties
- Het verlenen van fiscale diensten

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij wij een cliënt behulpzaam kunnen zijn bij het afwikkelen van een nalatenschap. Dit zijn veelal particulieren, maar ook “goede doelen organisaties”, die als erfgenaam in een testament zijn benoemd, verzoeken ons regelmatig om in dit kader ondersteuning te bieden.

Zowel werkzaamheden uit hoofde van de functie van curator als van bewindvoerder worden door ons verricht.

De praktijk is niet alleen gericht op het uitvoeren van financiële administraties die voortvloeien uit een onderbewindstelling of ondercuratelestelling.

In bovengenoemde situaties is de cliënt namelijk doorgaans niet meer (voldoende) in staat om zijn of haar eigen financiële zaken zelfstandig te beheren, waardoor de kantonrechter een maatregel instelt ter bescherming van de cliënt.

Daarnaast zijn er cliënten die wel degelijk bij machte zijn om hun financiële administratie zelfstandig te voeren, maar deze om verschillende redenen toch liever uit handen geven aan een deskundige.
Betaalmogelijkheden
Incasso
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor De Die Financieel Beheer en Bewindvoering B.V.

Plaats van De Die Financieel Beheer en Bewindvoering B.V.