Top 200 steden  |  

De Bruin Architecten BV

Neem vandaag contact op
de-bruin-architecten-bv
Nu gesloten
Morgen geopend

De Bruin Architecten BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:15
Dinsdag
08:30 17:15
Woensdag
08:30 17:15
Donderdag
08:30 17:15
Vrijdag
08:30 17:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van De Bruin Architecten BV

De Bruin Architecten heeft sinds 1966 haar naam gevestigd met een zeer breed scala aan opdrachten.
Wij houden ons bezig met o.a. de realisatie van woningbouw , utiliteitsbouw, scholenbouw , gezondheidszorg, restauratie en interieur.
Voortdurend zijn wij bezig onze visie op gebied van architectuur en bouwtechniek aan te scherpen.

Architectuur is leefruimte, ruimte om bijvoorbeeld; te werken, te wonen, te leren of te ontspannen. Praktische, prettige ruimte, van stedenbouw tot interieur, ontworpen als een maatpak. Met de juiste verhoudingen en een passend karakter, luisterend naar de wensen en behoeften van de gebruiker. Tevens is het toepassen van regelgeving en het hieraan toetsen van onze projecten een belangrijk onderdeel. Bijzondere architectuur kan zeer gevarieerd zijn; groot of klein, tijdelijk of permanent, landelijk of stedelijk, introvert of opvallend; maar, altijd duurzaam, royaal, ruimtelijk en uitnodigend. Hierbinnen streven we naar toekomstbestendigheid. Door de inzet van bouwkundige kennis bevatten onze gebouwen de juiste materialen met passende veroudering, flexibiliteit en ruimte voor aanpassingen. Daarbij is een ruim budget niet altijd noodzakelijk; kwaliteit zit hem in toewijding.

Graag werken wij nauwlettend samen met onze opdrachtgevers zowel tijdens het ontwerp- als het bouwproces, om goed te kunnen communiceren, informeren en adviseren, en zodoende tot het beste resultaat te komen, binnen budget, wensen en optimale service.

Bouwen met ambities vereist teamwerk, zowel in samenwerking met andere partijen als intern. Ons team, bestaande uit architecten, projectleiders, bouwkundig tekenaars, secretariaat en stagiairs, streeft naar de beste kwaliteit van schets tot oplevering.
Lidmaatschappen
BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van De Bruin Architecten BV