Top 200 steden  |  

Beschrijving van Hogeschool KPZ

De KPZ is een specialistische hogeschool voor de opleidingen van leraren en andere professionals met een rijke identiteit op het gebied van kind en educatie. De KPZ werkt vanuit een open katholieke identiteit in waarde(n)volle verbinding met studenten, werkveld en partners samen aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0-14 jaar en de ontwikkeling van vernieuwde concepten. Daarnaast verzorgt de KPZ hoogwaardige scholings- en professionaliseringsactiviteiten en draagt zij met haar prakijkgericht onderzoek bij aan kennisontwikkeling en innovatie in het funderend onderwijs.

Lijkt het je leuk om met kinderen in het basisonderwijs te werken? Wil je ze graag dingen leren waar ze later ook iets aan hebben? Zit je te popelen om meteen in het eerste studiejaar praktisch aan de slag te gaan? Zoek je bovendien een opleiding waar jouw eigen talenten volop kunnen groeien? Dan is de lerarenopleiding basisonderwijs aan de Katholieke Pabo Zwolle zeker iets voor jou!

De KPZ behoort met ongeveer 750 studenten en ongeveer 90 medewerkers tot de kleine tot middelgrote hbo-instellingen.

De KPZ is gehuisvest in een modern gebouw met uitstekende faciliteiten.
Lidmaatschappen
Hogeschool KPZ, KPZnext
Talen
nl
Produkte
leraar basisonderwijs voltijd (pabo), leraar basisonderwijs deeltijd, leraar basisonderwijs deeltijd (verkort), associate degree pedagogisch educatief professional (ad PEP), master leiderschap en innovatie kind en educatie, KPZnext, professionaliseringsaanbod

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Hogeschool KPZ

Plaats van Hogeschool KPZ