Top 200 steden  |  

Trias

Neem vandaag contact op
Trias - Zwolle
Nu gesloten
Morgen geopend

Trias

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:45 17:15
Dinsdag
07:45 17:15
Woensdag
07:45 17:15
Donderdag
07:45 17:45
Vrijdag
07:45 17:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Hulpverleners zijn flexibel bereikbaar

Beschrijving van Trias

Trias verleent ondersteuning bij opvoeden en opgroeien in Overijssel. Die gerichte ondersteuning bieden wij thuis, vanuit huis of dichtbij huis. Uiteraard liefst in een zo vroeg mogelijk stadium.

Met meer dan 100 jaar ervaring zijn we geworteld in de samenleving. En door onze aanwezigheid op meerdere plekken in de regio staan we dichtbij de mensen en scheppen we een laagdrempelig klimaat van veiligheid en geborgenheid. We versterken, ondersteunen en nemen iemand tijdelijk onder onze hoede als dat nodig is. Van opvoedadvies tot intensieve zorg, we willen altijd maatwerk leveren. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop
Onze hulpverlening is te scharen onder de noemers: 'coachen en ondersteunen' (thuis, op kinderdagverblijf/school/BSO, begeleiding bij echtscheidingsproblematiek) en 'behandelen en wonen' (waaronder bijvoorbeeld pleegzorg, 24-uurs zorg en crisis- en spoedzorg).

Er werken 340 mensen bij Trias en wij ondersteunen ruim 2500 kinderen, jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s) per jaar. Trias beschikt over ruim 450 pleeggezinnen.
Lidmaatschappen
Jeugdzorg Nederland, HKZ-certificering
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Meppelerstraatweg 408, 8022 AS Zwolle