Top 200 steden  |  

Baart-DOET energie & bouwadvies

baart-doet-energie-bouwadvies

Baart-DOET energie & bouwadvies

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Baart-DOET energie & bouwadvies

Baart-doet is een zelfstandig en vooral onafhankelijk energie- en bouwadvies bureau. Ik kan u helpen met uw energie verbruik te beperken, waarbij de energiekosten worden verlaagd en het comfort duidelijk wordt verhoogt, u draagt dan direct een bijdrage aan een duurzamere wereld.
Baart-doet kan u behulpzaam zijn, bij nieuwbouw, verbouw en vastgoed beheer van uw pand, waarbij met een revolutionair rekenmodel energetisch dynamisch kan worden doorgerekend. Alle keuzes van bouwmaterialen, soort woonbeleving, veel of weinig apparatuur, type en zwaarte verwarming / koeling / ventilatie, de invloed op het pand wordt direct duidelijk gemaakt. Hierin samen met u aan de slag en ik adviseer u (in samenwerking met een team van andere specialisten) om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.
We gaan voor een pand dat voor de mens zijn gezondheid en milieu voorop staat, waarbij zo weinig mogelijk energie(bronnen) en indien mogelijk met weinig duurzame energie zal worden geadviseerd.
Bouwkundig en installatie technisch gebied jaren lange ervaring.
Geen voorwaarden of verplichtingen. Gewoon voor een betrouwbaar label, aankoopkeuring, energieadvies of bouwkundig meerjaren onderhoud planning (MJOP / MJO), aanbesteding adviseren, bouwbegeleiding, oplevering en nazorg. Uw huis verdiend het, want "Goed bouwen en vastgoed beheer, dat doe je samen".
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Baart-DOET energie & bouwadvies