Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 19:30
Dinsdag
08:00 19:30
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 19:30
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma:Openingstijden Hoofdlocatie (Kort Ambachtlaan 7) maandag: fitness v.a. 8.30; di:Locatie NEBO WZC(Hoofdland 1): Werkdagen: 9.00 - 18.00 uur; do:donderdag: fitness v.a. 8.30; vr:Loc. NEBO WZC(Hoofdland 1): Werkdagen: 9.00 - 18.00 uur

Beschrijving van Kort Ambacht Fysio

Kort Ambacht Fysio: Bij ons bent u in goede handen. Ons team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal functioneren van uw lichaam.

Onze expertise
Een greep uit onze expertise: fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kaakgewrichttherapie (orofaciale fysiotherapie), medische fitness en beweegprogramma's voor diabetes, COPD en zwaarlijvigheid, Dryneedling en Covidrevalidatie training.

Als deskundigen van het dagelijks bewegen, richten onze fysiotherapeuten zich op uw functioneren, thuis, op het werk, tijdens het sporten, of tijdens het uitoefenen van uw hobby. U leert hoe u door verantwoord bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen wij u soms verzoeken om een vragenlijst in te vullen. Uw behandelaar zal u dan vragen om een van de lijsten in te vullen op onze website: http://www.kortambachtfysio.nl/

Fysiotherapie Nebo
Onze activiteiten in woonzorgcentrum Nebo richten zich op behandeling en begeleiding van patiënten in de "1e lijn". Dat wil zeggen dat wij geopend zijn voor iedereen, ook van buiten Nebo, die behoefte heeft aan een fysiotherapeutisch consult en eventuele behandeling.

Vanuit deze vestiging voorzien wij ook in de behoefte voor fysiotherapie in het verpleeghuis en in het verzorgingshuisgedeelte van Nebo.

De behandelingen zijn gewoon verzekerd volgens de verzekeringsvoorwaarden van alle zorgverzekeringen. Ook hier kunt u zonder verwijzing van uw arts terecht.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Via een verzekering
Lidmaatschappen
KNGF, NVMT, NVOF (Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie), Kwaliteits Register Fysiotherapie NL, BIG register, NVFL (Nederlandse Vereniging voor Lymfedrainage)
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kort Ambacht Fysio