Top 200 steden  |  

Stichting Interkerk

Neem vandaag contact op
Stichting Interkerk - Zwaag
Nu geopend
Sluit in 7 uur

Stichting Interkerk

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten
do:Van 14-15 uur speciale opening

Beschrijving van Stichting Interkerk

Kringloopwinkel / rommelmarkt in ‘Het Keer(n)punt’, Keern 197-199, Zwaag,
Door de aard en opzet van het werk (hulpverlening) zijn de aangeboden goederen goedkoop of zelfs gratis (kleding, huisraad, meubels) De openstellingtijden zijn dagelijks ma-vr van 9-17 uur en op zaterdag van 10-17 uur.
•Speciale opening voor mensen in nood (schuldsanering, voedselbank, faillissement, vluchteling) op donderdagmiddag van 14-15 uur met daarin gratis kleding tot een bepaald bedrag.
•Ook mensen die niet in de problemen zitten kunnen gebruik maken van het werk. De prijzen zijn laag omdat ze afgestemd zijn op mensen die het moeilijk hebben. Daarom vinden we het fijn wanneer ‘rijken’ de prijzen vrijwillig naar boven afronden resp. dat zij voor gratis kleding betalen wat in een ‘gewone’ kringloopwinkel betaald zou moeten worden. Op deze wijze helpen zij door hun giften ons werk, met zijn gewaagde formule, in stand te houden. Kleding die niet voor het eigen werk nodig is wordt beschikbaar gesteld aan andere hulpverleningsorganisaties, gratis of tegen een symbolische vergoeding. Inbreng van nog bruikbare goederen kan dagelijks plaats vinden van maandag t/m zaterdag van 10 – 17 uur en na telefonisch overleg dikwijls ook daarbuiten (0229 – 21 99 95).

•Crisisopvang hulpverleningswerk. Op beperkte schaal vindt in gezinsverband opvang plaats van mensen die in problemen geraakt zijn en tijdelijk opvang nodig hebben (geen verslavingsproblematiek). Dit werk vindt plaats onder de naam ‘Stichting Bron van Levend Water’ en is bereikbaar via tel. 0229 – 21 00 06. Een dringend noodzakelijke uitbreiding van deze activiteiten is in voorbereiding.

Vrijwilligers
Gezocht wordt naar vrijwilligers voor de volgende taken:
•Beoordeling op bruikbaarheid van ontvangen kleding en klein huisraad en het sorteren ervan.
•Inzameling van oud papier en kleding op woensdagavond van 18.30 – ca.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Maestro
Lidmaatschappen
ANBI
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Stichting Interkerk

Plaats van Stichting Interkerk