Top 200 steden  |  

Schildersbedrijf Hottentot

Neem vandaag contact op

Schildersbedrijf Hottentot

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Schildersbedrijf Hottentot

Hottentot Schildersbedrijf in Oosthuizen in Noord Holland is als allround schildersbedrijf AF erkend en gespecialiseerd in zowel schilderwerk en spuitwerk, beglazing of wandafwerking.
Of het hier nu gaat om een monumentaal pand, bedrijfspand of een ‘gewoon rijtjes huis’ zonder het juiste onderhoud verliest het al snel zijn waarde en uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring en door gebruik te maken van de nieuwste producten en technieken en uiterst bekwaam personeel bieden wij u en uw object de zorg en aandacht die het verdient.

Met een omvang van 8 schilders zijn wij actief in geheel Noord Holland voor diverse soorten opdrachtgevers zoals; particulieren, bedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en overheden. Voor kleine werkjes of grote projecten, onderhoud of verfraaiing, makkelijk of moeilijk bereikbare objecten zijn wij een betrouwbare partner.

Wij streven naar het leveren van werk waar u een wij, jarenlang, trots op kunnen zijn, en dit alles tegen een aantrekkelijke en eerlijke prijs. Bel ons dus voor een vrijblijvende offerte.
Betaalmogelijkheden
BGO, Cash
Lidmaatschappen
AF erkend

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Schildersbedrijf Hottentot

Plaats van Schildersbedrijf Hottentot