Top 200 steden  |  

STRACKE Garagedeuren

Neem vandaag contact op
STRACKE Garagedeuren - Zwaag
Nu gesloten
Open op Dinsdag

STRACKE Garagedeuren

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 17:00
Woensdag
10:00 17:00
Donderdag
10:00 17:00
Vrijdag
10:00 17:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten
di t/m za:Openingtijden showroom

Beschrijving van STRACKE Garagedeuren

WELKOM BIJ STRACKE GARAGEDEUREN.
Uw leverancier van garagedeuren, industriedeuren, elektrische aandrijvingen en hek- en poortaandrijvingen. Nieuw in ons programma zijn de Carport en terrasoverkappingen. U hebt in onze showroom een ruime keuze uit maar liefst 10 werkende garagedeuren. o.a. schuifdeuren,openslaande garagedeuren in hout en staal, sectionaaldeuren, kanteldeuren met of zonder loopdeur.

Onze merken zijn Novoferm, , Normstahl, Faac en Mac hek en poortaandrijvingen.
Tevens leveren wij diverse onderdelen van o.a. Polynorm, Crawford - Normstahl, Hörmann, Novoferm.

Over Stracke
Elf jaar geleden startte Fransen Marion Stracke hun eigen bedrijf, waarbij zij zich toelegde op de verkoop, onderhoud en plaatsing van garagedeuren. Inmiddels heeft hun bedrijf een flinke groeiperiode doorgemaakt en werd vorig jaar gekozen voor een goed bereikbare locatie op de begane grond op het bedrijventerrein Westfrisia-Oost in Zwaag .

Groei
Stracke Garagedeuren heeft in haar bijna elf jarig bestaan een uitstekende naam opgebouwd. Met name door het leveren van een optimale service en topkwaliteit hebben veel klanten de weg naar het bedrijf weten te vinden. Het werkterrein werd daarbij ook steeds groter en omvat nu, naast Noord-Holland, ook Zuid-Holland Er zijn op dit moment 4 medewerkers aan het bedrijf verbonden.

Specialisatie
Grote kracht van Stracke Garagedeuren is de specialisatie op dit terrein. De verkoop en het plaatsen van garagedeuren ,industriedeuren en hekwerkopeners zijn de belangrijkste kerntaken binnen onze bedrijfsvoering. Dat gegeven zien we o.a. terug bij de meerdere opstellingen in onze showroom. Hier kunt u zien hoe de verschillende systemen werken in de praktijk. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar de voorbereidingen tot het plaatsen van de garagedeuren plaatsvinden. ‘Van plan tot uitvoeringen kunnen wij voor u verzorgen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
Metaalunie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van STRACKE Garagedeuren