Top 200 steden  |  

Nolderwoud Bungalowpark Het

Neem vandaag contact op

Nolderwoud Bungalowpark Het

Sleutelwoorden

bungalowpark groepsaccommodatie vakantiepark / recreatiepark kinderen senioren volwassenen bar biljart douche draadloos internet / wifi feestzaal receptie tafeltennis telefoon televisie tuin arrangement alle leeftijden groepen natuurpark / natuurgebied huizen & appartementenverhuur Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Nolderwoud Bungalowpark Het

Een zee van natuur en een oase van rust vindt u nog in Drenthe vlakbij het mooie dorp Zuidwolde. Hier vindt u Bungalowpark en Groepsaccommodatie Het Nolderwoud en bent u even weg van de drukte van alledag. Het park is uitermate geschikt voor jonge gezinnen, groepen, senioren en rustzoekers. Er is voldoende plaats voor een groep tot 35 personen in onze groepsaccommodaties, maar ook vanaf twee personen beschikken we over mooie bungalows.

Onze bungalows en voorzieningen zijn er helemaal op ingericht om het mogelijk te maken dat u hier die vakantie gaat vieren, waar u zo aan toe bent.

Bij mooi weer kunt u een duik nemen in de natuurvijver of zonnen op het zandstrand. Deze natuurvijver is alleen toegankelijk voor de gasten van Bungalowpark Het Nolderwoud waar het dus heerlijk rustig is. In de winter kan er vaak vrij snel geschaatst worden omdat de vijver in de luwte ligt. Tevens kunnen kinderen hier naar hartenlust spelen en vlotten bouwen. Bungalowpark Het Nolderwoud heeft een speeltuin en de bungalows zijn zo gelegen dat u altijd zicht op uw kind in de speeltuin heeft. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het aangelegde mountainbikeparcours.

Onze recreatieruimte leent zich uitstekend als trefpunt voor onze gasten. Men kan er sjoelen, flipperen en tevens staat er een airhockey en voetbalspel. De kinderen kunnen er knutselen en er zijn spelletjes en speelgoed aanwezig.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Nolderwoud Bungalowpark Het