Top 200 steden  |  

The Framefitter ®

the-framefitter-r

The Framefitter ®

Sleutelwoorden

inmeetmal voor deuren afhangen van deuren frame met meetlinialen deur afhangen deuren pasmaken
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van The Framefitter ®

Het afhangen van een deur is een nauwkeurige en tijdrovende klus waarvoor veel expertise nodig is. Kozijnen zijn nooit helemaal haaks, soms niet recht en zeker nooit aan elkaar gelijk. Om een deur toch precies sluitende te kunnen maken moet elke deur op maat worden gezaagd of geschaafd. Het risico dat hierbij te veel van de deur wordt afgehaald zorgt ervoor dat het afhangen van deuren geen populaire en tijdrovende klus is van de gemiddelde timmerman of aannemer. Met de uitvinding van de FrameFitter verandert dit.

minuten bezig met het op maat maken van een deur. De deur moet tot 4 keer worden opgetild en tegen het kozijn worden geplaatst om te meten wat er vanaf moet. Bij het bewerken moet de timmerman oppassen er niet teveel vanaf te halen. Het tilwerk plus het risico dat hierbij te veel van de deur wordt afgehaald zorgt ervoor dat het afhangen van deuren geen populaire en bovendien een tijdrovende klus is

Met de FrameFitter wordt het afhangen van deuren een eenvoudige klus en kunnen deuren snel, accuraat en zonder zwaar tilwerk direct op maat worden gezaagd. Het geoctrooieerde systeem bestaat uit een frame met meetlinialen waarmee de vorm van het kozijn kan worden gemeten. Eenmaal opgemeten wordt de FrameFitter op de hiervoor bedoelde deur gelegd en wordt deze langs geleidingrails in één keer op maat gezaagd. En dat in minder dan 15 minuten! Snel, safe en simpel.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van The Framefitter ®