Top 200 steden  |  

IJsboerderij de Jong

Neem vandaag contact op

IJsboerderij de Jong

Sleutelwoorden

ambachtelijk ijs ijscoupes ijsjes roomijs schepijs softijs sorbet yoghurtijs bruidstaarten cappuccino espresso gebak ijstaart koffie warme dranken ijsboerderij ijskar / ijscokar terras begane grond rolstoeltoilet toegankelijk voor rolstoelen ijssalon verhuur ijscokar ijs & bevroren yoghurt Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van IJsboerderij de Jong

In de zomermaanden bent je van harte welkom in onze ijssalon. Uit eigen keuken bieden wij een uitgebreid assortiment ambachtelijk en puur bereid schepijs, room- en sorbetijs aan. Wij bereiden ons ijs met verse koemelk, die wij halen bij de boerderij van Firma Ammerlaan. Enkele smaken in onze ijsvitrine zijn: aardbeien, vanille, banaan, mango, framboos, bosvruchten, appeltaart (appeltaartsmaak met stukjes gekonfijte appel), koffie, chocolade, hazelnoot, kaneel, karamel, kokos, diverse yoghurtsmaken en vele variaties. Naast ambachtelijk schepijs hebben wij ook softijs, die volgens eigen receptuur is bereid.
Naast al het ambachtelijke ijs kan je bij ons ook een heerlijk broodje eten met een verse jus d’orange. Wij hebben een kleine lunchkaart, want het blijft een ijssalon natuurlijk. Maar het brood wordt altijd vers afgebakken en het beleg bestaat uit heerlijke verse producten uit de streek.
Ook de koffie met appeltaart mag natuurlijk niet ontbreken. De appeltaart wordt voor ons vers gebakken door Werkplaats om de Hoek in Oud Ade.
Bij ons kan je lekker genieten tijdens een pauze van de fiets- of wandeltocht. Je kan zowel binnen in onze ijssalon, als buiten even rustig van je ijsje of koffie genieten, waarbij je een mooi uitzicht hebt over de polder. Voor de kinderen is er buiten een trampoline waar ze kunnen springen en binnen is er een leuk kinderhoekje met krijtbord en spelletjes.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, Maestro
Lidmaatschappen
COKZ, Ambachtelijk ijscentrum
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor IJsboerderij de Jong

Plaats van IJsboerderij de Jong