Top 200 steden  |  

Meester Café De

Neem vandaag contact op
Meester Café De - Zoeterwoude
Nu gesloten
Opent in 9 uur

Meester Café De

Sleutelwoorden

bruin café kroeg sportcafé begane grond honden toegestaan toegankelijk voor rolstoelen bier cocktails frisdrank koffie likeur sap speciaalbier sterke drank thee wijn borrelhapjes diner gebak lunch feestjes live muziek terras zitgelegenheid boerenkaas streekproducten gratis wifi opladen fietsaccu pinbetaling dorpscafé varkenshaasaté spronkburger weekendschotel vegetarische schotel maatwerk cappuccino koffie verkeerd espresso brouwerijcafés Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
16:00 01:00
Zaterdag
16:00 01:00
Zondag
12:00 01:00
zo:In de wintermaanden (oktober t/m april) vanaf 16:00 uur geopend

Beschrijving van Meester Café De

De Meester dankt zijn naam aan de geschiedenis van het cafégebouw. Diverse bovenmeesters van de Katholieke Jongensschool die er direct achter lag, woonden er. Het pand stamt uit 1868 en werd enkele jaren nadat de laatste bovenmeester vertrok, in 1993 omgebouwd tot café. Sindsdien geldt het in het weekend als plezierige pleisterplaats voor dorpsbewoners én passanten. Tot in de wijde omtrek is Café de Meester gekend om zijn gemoedelijke gastvrijheid.

Van gezellige borrel tot onvergetelijk huwelijksfeest! Vriendelijk, gastvrij, eerlijk, sfeervol, flexibel…, het zijn slechts enkele van de vele karaktertrekken van het gemoedelijke Zoeterwoudse Café de Meester en de naastgelegen zalen.

Een drankje in het weekend, gezellig eten op het terras, verjaardagsborrel, bruiloft, huwelijksfeest, receptie, kraamfeest, diner, vergadering of zakelijke bijeenkomst, vrijwel alles kan. Een enthousiast en jong medewerkersteam staat dagelijks klaar om het iedereen op elk moment naar de zin te maken.

Het cafe kan dienen als sfeervol decor bij trouwplechtigheden voor kleine gezelschappen terwijl de zaal mogelijkheden biedt voor grotere gezelschappen. En als wij daarna jullie feest mogen verzorgen stellen wij onze trouwzaal graag kostenloos ter beschikking!
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Invoice, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Meester Café De

Plaats van Meester Café De