Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
08:00 15:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Autovakmeester G. van Wijk

G. van Wijk Auto is begonnen in 1989 in de Galvanistraat te Zoetermeer, wat begon als een uit de hand gelopen hobby is toen gegroeid naar het universele garagebedrijf aan de Kryptonstraat van nu waar wij trots op zijn.

Tegenwoordig werken vader en zoon samen in de garage wat zorgt voor een goede samenwerking en prima afstemming, waarbij de service nog altijd hoog in het vaandel staat.

Door kennis en vaardigheden en deze te blijven verbreden zijn wij van alle automerken op de hoogte en kunnen wij tijdig inspelen op eventuele reparatiekosten. Deze kosten worden dan ook altijd eerst vooraf met u besproken voordat er overgegaan word tot reparatie, zo blijft het helder en ontstaan er voor u geen verrassingen achteraf.

De garage beschikt over 3 bruggen en is voorzien van geschikt apparatuur om vele reparaties vakkundig uit te voeren. Terwijl u wacht staat natuurlijk de koffie voor u klaar en kunt u erop vertrouwen dat u weer veilig de weg op kan.
Jaar van oprichting
Opgericht 1989
Merken
Alle automerken
Dienstverleningen
Auto onderhoud, APK check, Autoreparatie, Trekhaakmontage, Vervangend vervoer, Distributieriem vervangen, In- en verkoop van auto's

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Autovakmeester G. van Wijk

Plaats van Autovakmeester G. van Wijk