Top 200 steden  |  

Pianoservice Octaaf

Neem vandaag contact op
Pianoservice Octaaf - Zevenbergen
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Pianoservice Octaaf

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Pianoservice Octaaf

Uw piano laten stemmen of pianorestauratie? Pianoservice Octaaf

Heeft de piano ook uw oren veroverd? Dan wilt u natuurlijk dat er goed voor gezorgd wordt. Pianoservice Octaaf in Zevenbergen doet precies dat. In heel Brabant en regio Den Haag en Rotterdam zorgen we ervoor dat piano’s en vleugels in topconditie zijn en blijven.

Ons servicebedrijf verricht alle diensten op het gebied van piano’s en piano-onderhoud. Onze vakkundige stemmers stemt en reguleert uw piano en komt bij u langs voor een periodieke stembeurt. Daarnaast repareren, reviseren en restaureren we uw piano of vleugel wanneer deze iets mankeert, er een onderdeel vernieuwd moet worden of als u uw instrument weer in ere wilt laten herstellen. Ook voor een onderhoudsbeurt of taxatie kunt u bij ons terecht..

Bent u van plan een piano aan te schaffen? Als onafhankelijke professionals op piano- en vleugelgebied geven we graag aankoopadvies, zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt.Ook voor de aanschaf van accessoires, zoals metronomen, pianobanken, -krukken en -lampen, en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Pianoservice Octaaf