Top 200 steden  |  

Beschrijving van TopRent Tentenverhuur

Het team van Van der Heide TopRent kan optimaal op uw wensen inspelen dankzij de ruime ervaring en het veelzijdige aanbod van diverse tenten en accessoires. Het ene feest of evenement is immers het andere niet!

Bij Van der Heide draait alles om maatwerk: met ons CAD-teken­programma kunnen we vooraf, tot in detail, laten zien hoe de locatie eruit gaat zien. Met ons deskundig advies en kwalitatief hoogwaardige producten creëren wij de sfeer welke u bepaalt.

Als de locatie voor uw evenement of feest is bepaald, kan over de aankleding worden nagedacht. De styling bepaalt de sfeer: wilt u het eenvoudig of juist chique? Wilt u (sta-)tafels, stoelen, loungemeubilair, een podium, een dansvloer, feestverlichting, verwarming, een bar?

Van der Heide TopRent speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen en trends, zodat het assortiment altijd actueel is. Met ons eigen moderne wagenpark bent u verzekerd van een correcte en tijdige levering. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing. Wij helpen u graag op weg.
Lidmaatschappen
Branchevereniging van tentverhuurbedrijven
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van TopRent Tentenverhuur