Top 200 steden  |  

Antoinette Donkers-Dekker Beeldend Kunstenaar en Coach

Antoinette Donkers-Dekker Beeldend Kunstenaar en Coach - Wintelre
Nu geopend
Sluit in 1 uur

Antoinette Donkers-Dekker Beeldend Kunstenaar en Coach

Sleutelwoorden

kinderen volwassenen advies begeleiding coaching cursus teamcoaching workshop adhd burnout depressie faalangst ontslag persoonlijke ontwikkeling rouw trauma life coach teamcoach alleen op afspraak gratis offerte begane grond gehandicaptenparkeerplaats teambuilding stress zelfvertrouwen personal coach consult hoog sensitiviteit kunstzinnig dynamisch coach kindercoach levensvragen bach bloesem therapie kindercoaching persoonlijke coaching geboorteverhaal coach velhoven coach eersel coach eindhoven coach wintelre kindercoach veldhoven kindercoach eersel kindercoach eindhoven kindercoach wintelre creatief coach coach bij gedragsproblemen coach bij faalangst coach bij hoogsensitiviteit coach bij depressie stress coach energiewerk rouwbegeleiding rouwverwerking rouwcoach creatieve coach herdenken kunstenaars Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 21:30
Dinsdag
09:00 21:30
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 21:30
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Elke dag telefonisch bereikbaar, ook in het weekend om een afspraak te maken.

Beschrijving van Antoinette Donkers-Dekker Beeldend Kunstenaar en Coach

Antoinette Donkers- Dekker biedt kindercoaching en persoonlijke coaching aan jongeren en volwassenen in Eindhoven/ Veldhoven/ Eersel en omgeving.
Neem vrijblijvend contact op voor hulp en begeleiding wanneer het leven moeilijk is en je graag vaker gelukkig zou willen zijn.
Bijvoorbeeld bij een depressie, een burn- out of gevoelens van rouw en eenzaamheid. Maar ook bij faalangst, hoogsensitiviteit, een wankel zelfbeeld, gedragsproblemen en gepest worden. Maar ook bij anders kijken naar en om leren gaan met een diagnose zoals adhd, nld, autisme.
De coaching vindt plaats in Atelier Mostheuvel 12, te Wintelre, gelegen in de Brabantse Kempen. Het atelier is goed bereikbaar vanuit Eindhoven, Veldhoven, Best en Eersel.

Ik, Antoinette, ben een gedreven en bezield persoonlijk coach en werk vanuit mijn hart. Hiernaast ben ik zo'n 20 jaar werkzaam als beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming. Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, die zichtbaar is in mijn beeldende werk, speelt een belangrijke rol in mijn scholing tot coach evenals mijn opleiding aan de kleine Tiki te Breda die ik in april 2018 heb afgerond. Mijn werkwijze is Kunstzinnig en Dynamisch en altijd Persoonlijk. Dit betekent dat ik graag werk met creatieve en kunstzinnige werkvormen zoals tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, maar ook met drama, beweging, stem, spel en voorwerpen. De werkwijze stem ik af op de problematiek en op wat past bij de client. Wat woorden niet kunnen uitdrukken, kan een creatief werkstuk of het lichaam zelf wel. Graag maak ik hierbij gebruik van meditaties en visualisaties om het onderbewuste aan te spreken. In het onderbewuste ligt waardevolle informatie verborgen om te komen tot inzicht en oplossingen. Onbewuste patronen worden bewust gemaakt wat de start is om deze te kunnen veranderen.

De kunstzinnig dynamische werkwijze is uiteraard aansprekend voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Ik geloof dat ieder mens in wezen creatief is.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Antoinette Donkers-Dekker Beeldend Kunstenaar en Coach

Plaats van Antoinette Donkers-Dekker Beeldend Kunstenaar en Coach