Top 200 steden  |  

Ofa Nederland

Neem vandaag contact op
ofa-nederland
Nu gesloten
Morgen geopend

Ofa Nederland

Sleutelwoorden

advies maatwerk verkoop bandages brace elastische kousen enkelbrace kniebrace loophulpmiddelen medische hulpmiddelen orthesen steunkousen diabetes gilofa ofa panty's voor stewardessen lastofa memory ofa 365 dynamics medisch therapeutische kousen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Ofa Nederland

Ofa Nederland is als leverancier al sinds 1995 actief op de Nederlandse markt. Wij zijn exclusief leverancier van de producten van Ofa Bamberg GmbH die al sinds 1928 producent is van therapeutisch elastische kousen, steunkousen en bandages.

Veel producten van Ofa onderscheiden zich door het gebruik van natuurlijke materialen. De Lastofa Katoen is een rondbrei kwaliteit met 23% katoen. Deze kous is derhalve heel geschikt is voor mensen met een allergie.

Daarnaast hebben we een heel bijzondere vlakbrei kwaliteit met Merino wol. Uniek in Nederland! Merino wol is koel in de zomer en warm in de winter en is leverbaar in kompressieklasse 1 t/m 4.

Ook zijn wij leverancier van de eerste ecologisch verantwoorde kousen. Gemaakt van de vezels van de ricinusplant en gekleurd met de schil van walnoot. Bovendien wordt er voor ieder verkocht paar Lastofa Verde een boom geplant.

Iedere kwaliteit heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Ons complete assortiment zorgt ervoor dat iedere cliënt voorzien kan worden met een passende kous. In een persoonlijk gesprek zouden wij je dit graag willen laten zien
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1995
Talen
nl
Merken
Lastofa, Memory, Gilofa, Ofa 365, Dynamics
Produkte
Medisch therapeutische kousen, Steunkousen, Bandages

Videos voor Ofa Nederland

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Ofa Nederland

Plaats van Ofa Nederland