Top 200 steden  |  

Autoschade Van Hasselt

Neem vandaag contact op
Autoschade Van Hasselt - Wernhout
Nu geopend
Sluit in 2 uur

Autoschade Van Hasselt

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren auto poetsen volvo demontage / montage hagelschade herstellen krassen verwijderen lakschade / steenslag herstellen parkeerschade / bumperschade herstellen plaatwerk richtwerk ruit reparatie / vervangen samenwerking met alle verzekeraars schadeherstel auto schadeherstel bedrijfswagen uitdeuken uitdeuken zonder spuiten autodealers autoverzekeraars auto spuiten reparatiewerkplaatsen auto's Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
08:00 12:00
Zondag
Gesloten
Wij eten tussen 12.15 en 13.00 uur en zijn dan enkel telefonisch bereikbaar

Beschrijving van Autoschade Van Hasselt

Welkom bij A.A.S. Autoschade Van Hasselt B.V.

Autoschade komt altijd ongelegen en ongewenst....
Het is goed te weten dat Autoschade Van Hasselt de zorg rondom autoschade van u kan overnemen. Voor vele verzekeringsmaatschappijen zijn we geselecteerde hersteller. Dit betekent voor u dat we direct kunnen starten met herstel en de administratie rondom schademelding en -afwikkeling voor u uit handen kunnen nemen zonder dat u hierin over het hoofd wordt gezien. En ook als u geen gebruik wilt of kunt maken van verzekeringsdekking stellen we alles in het werk om u snel, duidelijk en deskundig te helpen. Uw wensen bepalen onze regie.

Uw auto is bij ons in goede handen. Voor zowel technisch- als cosmetisch herstel streven we ernaar om met onze gekwalificeerde en getrainde medewerkers alle schades in huis te kunnen herstellen. Zo houden we ten alle tijden zicht op onze kwaliteitsnorm en kunnen we uw merkgarantie in stand houden. Met de juiste gereedschappen en materialen repareren we volgens fabrieks- en merkspecificaties. Uw garantie is de erkenning FOCWA Totaal Schadeherstel.

Naast schadeherstel zijn wij ook uw partner in het spuitwerk van bedrijfsvoertuig, wagenpark of truck. Voor zowel bestaande huisstijl-ontwerpen als het samen met u uitdenken van een originele presentatie van uw wagenpark of bedrijf op wielen. Met onze ruime spuitcabines kunnen we ook voertuigen of machines met afwijkende afmetingen verwerken.
Wij kunnen u van dienst zijn met het adviseren in kleur- en materiaalgebruik en toepassing van belettering en begeleiden het gehele traject van blanco object naar de gewenste uitvoering.

Uw caravan of camper met schade is ook bij ons op de juiste plek. Voor wandherstel hebben we getrainde medewerkers die oppervlakkige beschadigingen of de inslagen van hagel onzichtbaar doen verdwijnen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Maestro
Lidmaatschappen
Rep@net lakvereniging Standox, FOCWA, DEKRA totaal schadeherstel, A.A.S. Allround Automotive Solutions

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Autoschade Van Hasselt

Plaats van Autoschade Van Hasselt