Top 200 steden  |  

Kindergarden Hoogstraat Weesp

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Hoogstraat Weesp - Weesp
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden Hoogstraat Weesp

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Hoogstraat Weesp

Ontdek Kindergarden Hoogstraat Weesp, onze betoverende kinderopvang en kinderdagverblijf gevestigd in het voormalige politiebureau. Begin maart 2023 openden we onze deuren.

Onze trots is de tuin met directe toegang tot de afgeschermde buitenspeelplaats en een overdekte speelschuur met kunstgras, ideaal bij slecht weer. Hier kunnen kinderen genieten van diverse speelmogelijkheden, zoals een zandbak, losse elementen en een drijvend opblaaskussen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van evenwicht en motoriek.

Creativiteit bloeit in ons team van pedagogisch medewerkers. We stimuleren activiteiten zoals muziek maken en knutselen met natuurlijke materialen uit de tuin.

Onze locatie aan de rand van het centrum is goed bereikbaar per OV (tien minuten lopen van station Weesp) en met voldoende (betaalde) parkeerruimte. Ervaar de warme en behulpzame sfeer bij Kindergarden Hoogstraat, dé plek voor kinderopvang in Weesp.

Videos voor Kindergarden Hoogstraat Weesp

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Hoogstraat Weesp

Plaats van Kindergarden Hoogstraat Weesp