Top 200 steden  |  

Beschrijving van Humankind - BSO WatchOut

Voel je thuis

Zijn wie je bent en worden wie je wilt zijn. Onze pedagogisch medewerkers geven kinderen de ruimte om zichzelf en het leven te ontdekken. Samen!

Bij Buitenschoolse Opvang Watch Out zijn we het liefst buiten. We hebben een grote speelplaats en gaan wekelijks naar de sportvelden van FC ODA. Tuurlijk te voet, want wandelen is gezond en gezellig. Met onze veiligheidsvestjes aan. Sporten, spellen spelen, slootjespringen. Kinderen bepalen mee en kiezen zelf. Vies worden? Geen probleem. Buiten, maar ook binnen.

Iedere dag is anders. Of niet. Uitrusten, een moment voor jezelf in de rustruimte, je lekker vervelen of chillen in de chill-hoek. Als kind kun je je verhaal kwijt, je hoofd leegmaken of andere inzichten en nieuwe ideeën ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerkers volgen het welbevinden van ieder kind.

Met maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind.
Jaar van oprichting
Opgericht 1983
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - BSO WatchOut

Plaats van Humankind - BSO WatchOut