Top 200 steden  |  

Camping 't Boerenland

camping-t-boerenland
Nu geopend

Camping 't Boerenland

Sleutelwoorden

rust, ruimte, gezelligheid, drents friese wold,, boerderijcamping mini camping boederijcamping onze camping ligt tegen het drents friese wold nabij dwingelerveld nabij holtingerveld hier kunt u stilte ervaren en de sterren zien wij bieden u een goed onderhouden veld . een verwarmd sanitair rust, ruimte en gezelligheid we kunnen u de binnenkant van het platteland/boerderij laten zien campings
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend
Vanaf 1 december kunt u telefonisch of per email reserveren

Beschrijving van Camping 't Boerenland

Aan de rand van het prachtige Drents-Friese Wold in Drenthe vindt u onze rustig gelegen SVR boerderijcamping in Wapse. Hier ervaart u nog de ouderwetse gastvrijheid. Op onze camping zijn 25 ruime plaatsen voor campers, caravans en tenten. De meeste plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau voor onder de voortent of luifel. Er kan gebruik worden gemaakt van het verwarmde toiletgebouw, de 10 ampère stroomvoorziening , de rioolaansluiting en de gratis WI-FI.

Wij, Arend en Jenneke, zijn actief melkveehouder. Dat betekent dat u bij ons nog echt kunt “kamperen bij de boer”. Graag laten wij u de “binnenkant van het platteland” ervaren. Rondom de camping is een wal met daarop bomen en struiken die voor beschutting zorgen maar tevens nog de gelegenheid geeft voor een weidse blik. We onderhouden met grote zorgvuldigheid onze mooie grasmat.

Geniet van de omgeving
Wij wonen hier in een prachtige, natuurlijke omgeving. Onze gasten zijn dan ook vaak wandelende en/of fietsende kampeerders. Activiteiten organiseren we niet maar wij vertellen wel graag over georganiseerde evenementen en de omgeving. Uiteraard zijn wij altijd aanspreekbaar om tips te geven voor een dagje uit of u de weg te wijzen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, iDeal
Jaar van oprichting
Opgericht 2003
Talen
nl
Dienstverleningen
Wij bieden u een goed onderhouden veld ., Een verwarmd sanitair, Rust, ruimte en gezelligheid, We kunnen u de binnenkant van het platteland/boerderij laten zien

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Camping 't Boerenland