Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Eraqua Services BV

Thuis in innovatie
Voor ieder bedrijf, groot of klein en in welke branche dan ook, is innovatie essentieel. Om de concurrentie een stapje voor te blijven en om door te groeien. Stilstand is immers achteruitgang. Innovatie betekent echter nú investeren, terwijl de opbrengsten pas later komen. Om deze drempel te overbruggen bieden de Nederlandse en Europese overheden financiële ondersteuning. Zo verstrekken zij o.a. innovatiesubsidies en kredietgaranties.

Aanvraag
Het aanbod van subsidieregelingen en financieringen is groot. Daardoor is het aanvragen van subsidie complex en onoverzichtelijk. Daarnaast is de vraag naar financiering groot, maar zijn de subsidiebudgetten beperkt. Het is daarom belangrijk dat bij het aanvragen van subsidie de juiste keuzes worden gemaakt. Niet alleen de juiste regeling/instantie en het juiste tijdstip, maar ook een goed onderbouwde aanvraag. Eraqua Services BV is gespecialiseerd in de ondersteuning van bedrijven bij het selecteren en aanvragen van de juiste innovatiesubsidie.

Volledige ondersteuning
Eraqua Services BV onderscheidt zich van andere subsidiebureaus door specialisatie in innovatiesubsidies en risicofinancieringen. Zowel nationaal als internationaal. Bovendien gaat Eraqua verder dan alleen het verzorgen van uw aanvraag, want ook de begeleiding van de innovatie in de vorm van projectmanagement en het vormen van samenwerkingsverbanden behoren tot onze diensten. Om uw innovatie een succes te laten worden, ondersteunen wij ook bij de exploitatie en commercialisering van uw innovatie.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Eraqua Services BV