Top 200 steden  |  

Kindergarden Vught

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Vught - Vught
Nu gesloten
Opent in 4 uur

Kindergarden Vught

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Vught

In de mooie omgeving van Vught, in een prachtig historisch woonhuis aan de Taalstraat vind je ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kindergarden Vught. De hoge, monumentale ramen zorgen voor een aangename lichtinval op onze ruime groepen. We voegen er ons huiselijke gevoel aan toe door gebruik te maken van onze natuurlijke kleuren en materialen, zachte stoffen en echte planten. Midden in de stad zo'n tuin? Jawel, met veel ruimte en natuur, een zandbak, een moestuin en een afgeschermd deel voor de baby's, inclusief ontdekspiegel. We hebben binnen én buiten volop ruimte om kinderen de aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Dat doen we in dit indrukwekkende, unieke pand met een rustige, huiselijke sfeer.
De Taalstraat ligt vlak bij de Vughterweg, waardoor je zo binnendoor naar Den Bosch rijdt. Ook de A2 naar Den Bosch en Eindhoven is snel en heel eenvoudig te bereiken, de N65 richting Tilburg en Den Bosch ook.

Videos voor Kindergarden Vught

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Vught