Top 200 steden  |  

Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV

Neem vandaag contact op
Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV - Vollenhove
Nu gesloten
Open op Maandag

Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV

Sleutelwoorden

advies beheer bouwaanvragen bouwadvies bouwbegeleiding bouwkostenadvies bouwkundig advies bouwkundig onderzoek bouwmanagement bouwtoezicht bouwvoorbereiding calculaties constructieberekening haalbaarheidsonderzoek onderhoudsplanning opleveringskeuring projectbegeleiding projectmanagement rapportages statische berekeningen aanbestedingen architectuur bestektekeningen bouwfysica brandveiligheid duurzaam bouwen houtconstructies industriële gebouwen monumenten omgevingsvergunning particulieren staalconstructies utiliteitsbouw woningbouw vertegenwoordigers bouwsector Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV

Team 2 Studio voor de Bouwkunst in Vollenhove is een zelfstandige ontwerpstudio voor de bouwkunst. Onze dienstverlening omvat dan ook alle facetten op het gebied van bouwkunst. Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, overheidsdiensten, bedrijven en particulieren. Waar nodig in samenwerking met architecten- en ingenieursbureaus.

Team 2 studio voor de bouwkunst is onafhankelijk. Wij staan voor uitdagende en verantwoorde bouwkunst, verzameld volgens onder andere academisch verantwoorde methoden en verwerkt met behulp van moderne technieken.

In onze studio proberen wij bij iedere opdracht door te dringen tot de essentie van de vraag. Iedere opdracht, groot of klein, wordt gezien als een unieke vraag naar een specifiek ontwerp en behoeft dientengevolge dan ook een specifieke aanpak.

Geen cliches en standaardoplossingen, maar per situatie, per opdrachtgever wordt steeds gezocht naar een optimale (maat)oplossing. Wij ontwerpen voor de toekomst. Duurzaam. En dat ziet u in onze ontwerpen. Bijvoorbeeld in de detaillering en de materiaalkeuze welke tot stand komen in samenwerking met het management bureau.

Duurzaam kan natuurlijk ook betekenen dat een bijzonder plan gemaakt wordt dat juist daarvoor toekomstwaarde heeft. Het uitwisselen van kennis en ervaring met materiedeskundigen op velerlei bouwkundige gebieden draagt eveneens bij aan toekomstgerichte ontwerpen. Deze adviezen worden door ons team verwerkt, zodat onze kennis en kunde telkenmale wordt vergroot en voor u op enig moment van waarde kunnen zijn.

Binnen onze studio en het management bureau is bewust afgezien van specialisatie zodat ons portfolio een gevarieerd beeld te zien geeft. Van kleinschalig tot geavanceerde, technisch hoogstaande en grootschalige bouwopdrachten.
Lidmaatschappen
BNA, ONRI
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV

Plaats van Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV