Top 200 steden  |  

Bert en Ernie Kinderdagverblijf

Neem vandaag contact op
Bert en Ernie Kinderdagverblijf - Vlierden
Nu gesloten
Morgen geopend

Bert en Ernie Kinderdagverblijf

Sleutelwoorden

commericiële kinderopvang aparte slaapruimte baby's dagopvang crèche kinderdagverblijf buitenspeelruimte slaapruimte speelruimte binnen gediplomeerd personeel medezeggenschap van ouders pedagogisch beleidsplan aanwezig kinderdagverblijven
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bert en Ernie Kinderdagverblijf

Bert & Ernie is een particulier kinderdagverblijf dat is opgericht op 1 april 1997 met een babygroep en een peutergroep. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Ons pand is goed bereikbaar in het rustige Vlierden, naast het gebouw van de basisschool. Uiteraard zijn wij in het bezit van alle nodige vergunningen en voldoen onze faciliteiten ruimschoots aan alle gestelde kwaliteitseisen voor kinderopvang.

Bert & Ernie heeft sinds januari 2007 een ouderraad. Dit omdat wij het erg belangrijk vinden om met ouders onze werkwijze te analyseren en waar nodig aan te passen. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze ouderraad, dan kunt u dit kenbaar maken bij 1 van de leden van deze raad. Bij de leidsters van het kinderdagverblijf kunt u terecht voor de gegevens van de leden van deze commissie.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Bert en Ernie Kinderdagverblijf