Top 200 steden  |  

Globe Plant BV

Neem vandaag contact op
Globe Plant BV - Vierpolders
Nu geopend
Sluit in 2 uur

Globe Plant BV

Sleutelwoorden

bedrijven plantenkwekerij groenteplanten potplanten alleen op afspraak gratis offerte gewasproductie
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 16:00
Dinsdag
08:00 16:00
Woensdag
08:00 16:00
Donderdag
08:00 16:00
Vrijdag
08:00 16:00
Zaterdag
08:00 12:00
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:Op werkdagen receptie geopend van 8 tot 16 uur, Productie van 6 tot 18 uur. Alleen bezoek op afspraak mogelijk.; za:Alleen bezoek op afspraak mogelijk.

Beschrijving van Globe Plant BV

Globe Plant is een moderne groenteplantenkwekerij met al meer dan 50 jaar ervaring. Bij ons kunt u terecht voor uw op maat opgekweekte groenteplanten.

Naast groenteplanten kweken wij ook diverse potplanten, variërend gedurende de verschillende seizoenen.

Globe Plant & Duurzaamheid.

Globe Plant bv is al vele jaren actief aan het werken aan de verduurzaming van haar proces. In samenwerking met omringende tuinbouwbedrijven is het Collectief Aardwarmte Vierpolders (CAV) opgericht. Gezamenlijk is gezocht naar een mogelijkheid om geothermie te gebruiken. In dit onderzoek is subsidie verkregen vanuit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling onder regeling SBI (Samenwerking bij Innovatie).

Globe Plant is een familie bedrijf dat staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Het is van groot belang om uw teelt te beginnen met goed uitgangsmateriaal. Kwaliteit staat daarom bij ons hoog in ‘t vaandel.
Kwaliteit begint bij een goed contact met de klant. Uw vragen en wensen combineren wij met onze kennis en mogelijkheden tot uw ideale start. De opkweek van jonge planten blijft echter mensenwerk. Het plantmateriaal wordt dagelijks met zorg nagelopen, getest en gecontroleerd.

De combinatie van zorgzaam en flexibel personeel, ervaring, kennis en geavanceerde technologie vormt de basis van ons succes. Sinds 1961!!

Onze bedrijfsfilosofie …met zorg opgekweekt! kan ook de basis zijn van uw succes-story.
Lidmaatschappen
LTO / Glaskracht, Plantum.nl, het eigen hygiëne-protocol uit 2008 is de basis geworden voor het GSPP protocol van 2011., GlobalGAP-PPM, de hoogst mogelijke opkweeknorm, GSPP als eerste plantenkwekerij, MPS-A certificaat, MVO verankerd in het beleid
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Globe Plant BV