Top 200 steden  |  

Beschrijving van Verloskundigepraktijk Venray

Verloskundigepraktijk Venray streeft ernaar om van uw zwangerschap, bevalling en kraamperiode een onvergetelijke en positieve ervaring te maken. Ons team van deskundige verloskundigen biedt wekelijkse spreekuren en deelt bevallingsdiensten, zodat u gedurende uw zwangerschap kennismaakt met iedere verloskundige.

Wij zijn experts in normale zwangerschapsbegeleiding, bevallingen en kraamzorg, en onze praktijk is gecertificeerd voor echoscopisch onderzoek vanaf de vroege zwangerschap. Ondersteund door onze assistente Elly Gerrits, zorgen wij voor een soepele organisatie van afspraken, bloedonderzoeken en andere praktische zaken.

Geregistreerd in het kwaliteitsregister, zijn wij toegewijd aan het bieden van uitmuntende zorg tijdens deze transformerende periode in uw leven. Wij begrijpen dat elke zwangerschap en bevalling uniek is en staan klaar om u te ondersteunen met persoonlijke zorg en antwoorden op al uw vragen.

Na de geboorte van uw kindje bieden wij thuisbezoeken aan om zowel moeder als baby te controleren, waarbij uw welzijn en dat van uw kindje onze hoogste prioriteit is.
Lidmaatschappen
KNOV, Echoregister
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Verloskundigepraktijk Venray

Plaats van Verloskundigepraktijk Venray