Top 200 steden  |  

Wissing Optiek

Neem vandaag contact op
Wissing Optiek - Velp gld
Nu gesloten
Opent in 9 uur

Wissing Optiek

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Wissing Optiek

Van Wissing Optiek is al decennia lang een begrip in de omgeving. In 1945 werd de zaak opgericht en sinds die tijd is er veel veranderd, denk aan de brilmode maar vooral ook aan de verschillende mogelijkheden. Waar het vroeger nog niet draaide om het uiterlijk van het montuur, maar enkel om de verbetering van het zicht, zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden, zoals een uitgebreide collectie monturen met voor ieder wat wils.

Wat er in al deze decennia niet veranderd is, is onze ouderwetse visie op klantvriendelijkheid en service. Daarnaast hebben wij nog altijd onze eigen werkplaats waar wij het slijpen van glazen en uitvoeren van reparaties zelf kunnen doen.

Daarnaast neemt de diversiteit van contactlenzen toe. Zo zijn er tegenwoordig naast enkelvoudige zachte en harde lenzen ook multifocale lenzen. Om overdag zelfs helemaal zonder correctie door het leven te gaan zijn er nachtlenzen, die corrigeren tijdens het slapen uw oog waardoor u de hele dag scherp ziet.

Al deze verschillende mogelijkheden vragen om professioneel en bovenal persoonlijk advies. Het is onze passie om u te voorzien van goed advies, waardoor u met een goed gevoel en zeer tevreden de deur uit stapt. Om alle tijd voor u te kunnen nemen, werken wij graag op afspraak. We nemen dan de tijd voor een uitgebreid oogonderzoek en geven u advies over een oplossing voor uw zichtproblemen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Aalscholversingel 28, 6883 BD Velp gld

Plaats van Wissing Optiek